973 586 002 / 671 20 98 33

L’hort

Com ja us avançàvem al telegram, ja tenim l’hort molt ben endreçat. Enguany plantarem lleguminoses, concretament faves, pèsols i guixes (entre altres coses perquè les necessitats de nitrats d’aquestes plantes són diferents de les que vam plantar l’any passat que eren cultius de fulla: enciam, bledes i espinacs; creiem adient complir la rotació dels cultius).

Trobareu fotos de tots els vostres fills/es gaudint i aprenent de les diferents activitats des d’un vessant multidisciplinar. Les fotos per ordre cronològic corresponen a:

1- Neteja de l’hort. Treiem les males herbes.

2 -Coneixem les llavors.

3- Posem terra als palots i als parterres. Plantem llavors d’herbes aromàtiques: timó i romaní en potets de iogurts.

4. Estovem les llavors de faves, pèsols i guixes. Què ha passat amb la seva mida?

5. Plantem les faves, els pèsols i les guixes. Totes aquestes llavors s’han de plantar mantenint una distància de 30 cm entre elles. Per això els nens i nenes porten unes tires de paper blanc corresponent a aquesta mesura. (Els alumnes de 1r encara no dominen el mesurar amb cinta mètrica però van entendre l’aplicació d’aquesta estratègia).

Com veieu, hi ha molta tasca pedagògica al darrere d’aquesta activitat de l’hort. Esperem que les fotos us serveixin per fer-vos una idea de l’activitat que totes i tots desenvolupem amb molta il·lusió i dedicació.

Gràcies